Skip to main content

Parking aankomst Zaventem

Als je op vakantie of zakenreis gaat vanaf Zaventem, dan wil je een fijne parking om je auto te parkeren. Toch? Bij GreenParking Zaventem ben je precies aan het juiste adres hiervoor. Wij hebben bovendien voordelige tarieven voor parkeren aankomst Zaventem. En als je geboekt hebt, wat in slechts één minuut gedaan is, heb je geen verborgen kosten achteraf. Profiteer nu van de vele voordelen van GreenParking!

Reserveer direct je parkeerplek!

Tijd voor je volgende vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Dan heb je een fijn vooruitzicht! En zo kun je bij aankomst op Zaventem je auto parkeren tegen een voordelig tarief bij GreenParking. Onze parking is goed beveiligd met beveiligingscamera’s. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je auto. Na het parkeren kun je je eigen autosleutels meenemen. Als je de parking opkomt kun je zelf op zoek gaan naar een geschikte plek. Dan is het eventjes wachten op de gratis shuttlebus die jou vervolgens naar de luchthaven brengt! Dat is nog eens makkelijk parkeren bij aankomst op Zaventem.

Direct

naar de vertrekhal

Bespaar

extra reistijd

24/7

bereikbaar

Ideale parking bij aankomst Zaventem

Hoe fijn is het om direct te parkeren bij aankomst Zaventem? Dat is heel eenvoudig te regelen. Zorg dat je een reservering maakt bij GreenParking. Dat kun je gelukkig eenvoudig doen op de website. Nadat je je reservering gedaan hebt, neem je je reserveringsvoucher mee om de slagbomen van de parking te openen. De parkings zijn dag en nacht geopend, dus je kunt op elk gewenst moment op de parking aankomen. Nadat je een parking gevonden hebt, neem je je eigen autosleutels mee. Wel zo veilig.

Check online beschikbaarheid en tarieven Bereken parkeertarief

Reserveer nu