Skip to main content

Zaventem Airport parking

GreenParking zit op slechts 15 minuten van Zaventem Airport vandaan, je bent er dus zo! Als je op zoek bent naar een betrouwbare en goedkope Zaventem parking, dan zit je bij GreenParking goed. Onze parkings zijn netjes en ruim opgezet, zodat jij hier veilig je auto neer kunt zetten. Als je je auto geparkeerd hebt, hoef je alleen nog eventjes te wachten op de shuttlebus, deze brengt je naar de luchthaven.

Zaventem parking

Heb je je reis geboekt? Dan is het een kwestie van je auto op de parking zetten en een shuttlebus nemen richting de luchthaven. Na het parkeren neem je gewoon je eigen autosleutels mee, wel zo veilig. Daarnaast hebben onze parkings camerabeveiliging. Ook kun je alleen de parking op als je een barcode hebt waarmee je de slagbomen kunt openen. De barcode ontvang je na je bestelling op een voucher die je per mail toegestuurd krijgt. Na je vakantie of zakenreis wordt je weer op de luchthaven opgehaald om je terug te brengen naar de parking. Zo ben je in no time weer bij je auto. We wensen je alvast een fijne reis!

Parkings bij Zaventem Airport

De parkings van GreenParking bij Zaventem Airport zijn een heel goed alternatief voor parkeren op de luchthaven. Met scherpe prijzen, een goede parkeergelegenheid en een gratis shuttleservice staat je auto er fijntjes bij. Je auto wordt ook in de gaten gehouden met camera’s op de parking, dat geeft een extra veilig gevoel!

Voordelen van Zaventem Airport parking

  • Voordelige parkeerplekken voor Zaventem-reizigers
  • Gratis shuttleservice
  • Goed verlichte parkeerterreinen
  • 24/7 camerabewaking
  • Klantenservice is 24/7 online én telefonisch bereikbaar

15 min.

bij Zaventem vandaan

Gratis

shuttle service

24/7

bereikbaar

Locatie parkeerterreinen Zaventem parkeren

Stel je navigatie in op Budasteenweg of Vilvoordelaan, je vindt de naam van jouw parking op je voucher die je ontvangt per mail na je reservering.

Check online beschikbaarheid en tarieven Bereken parkeertarief

Reserveer nu