Skip to main content

Goedkope parking Zaventem Airport

Wil je je auto parkeren bij Zaventem Airport? Dan wil je natuurlijk op een parking staan die betrouwbaar en goedkoop is. Met GreenParking komt dat helemaal goed! Je zet je auto op een van onze parkings en je wordt naar de luchthaven gebracht met onze gratis shuttlebus. Het ritje duurt zo’n 15 minuten. Of je nu wil lang parkeren of kort parkeren. Jij bepaalt zelf hoe lang je bij ons staat. Je bent altijd welkom! Je kunt nu kijken voor de voordeligste tarieven. Je boeking is zo gemaakt.

Wat kost parkeren bij Zaventem? Bereken mijn prijs

parkeren_schiphol

Shuttle parking Zaventem

Als je op onze beveiligde parking hebt geparkeerd, dan neem je de gratis shuttlebus richting de luchthaven. Deze rijdt regelmatig heen en weer, dus je staat nooit lang te wachten. We raden aan om voor nationale vluchten minimaal 2 1/2 uur van tevoren op de parking te zijn. Voor internationale vluchten is dit 3 1/2 uur van tevoren. Zo heb je geen stress voordat je gaat vliegen! Weet je al wanneer je op vakantie of zakenreis gaat? Dan kun je kijken naar de voordelige tarieven op GreenParking. Hoe eerder je boekt, hoe lager de tarieven vaak zijn. Wij wensen je alvast een happy holiday of business trip!

Lang of kort parkeren Zaventem

Of je nu wil lang parkeren of kort parkeren, beide opties zijn mogelijk bij Parking Zaventem. Wil je liever maar één of twee dagen parkeren? Geen probleem! En mocht je juist voor drie weken bij ons willen staan, ook dan ben je van harte welkom. Onze parkings zijn beveiligd met bewakingscamera’s, je kunt je auto dus met een gerust hart achterlaten. Ook neem je gewoon je eigen autosleutels mee. Dat is pas een goed begin van de vakantie! Neem vervolgens onze gratis shuttlebus van en naar de luchthaven. Bekijk de actuele tarieven op GreenParking.

Veilige parking Zaventem

Natuurlijk wil je je auto met een goed gevoel achterlaten. Er gaat niets boven veiligheid! Onze parkings zijn beveiligd met beveiligingscamera’s. Zo kunnen we alles goed in de gaten houden. Als klant kom je de parking op door de barcode op de voucher te scannen. Hiermee gaan de slagbomen open en heb je toegang tot de parking. De voucher ontvang je na je reservering in je mail. Deze kun je printen. Wil je liever niet printen? Dan kun je de barcode ook vanaf je mobiele telefoon scannen.

Parkeertarieven Zaventem

Het kan soms een uitdaging zijn. Je wil de goedkoopste parking, maar ook een betrouwbare parking. Het is vaak niet zo dat als je de hoofdprijs betaalt, de service automatisch ook van goede kwaliteit is. Als je zoekt naar een betrouwbare partij, let dan zeker op meerdere dingen. Een parkeeraanbieder moet eigen terreinen kopen of huren en deze natuurlijk onderhouden. Ook is het daarbij belangrijk dat het vervoer goed is naar de luchthaven zelf middels een shuttlebus. Is het tarief erg laag? Dan kan het zijn dat een van deze zaken niet in orde is. Daarnaast kunnen prijzen ook erg verschillen per seizoen. En dat hoeft geen probleem te zijn, zeker niet als je vroeg boekt! Vaak is het zo, hoe vroeger je boekt, hoe lager het tarief is. Kies GreenParking als jouw betrouwbare aanbieder en reserveer direct!

Zo werkt parkeren
bij GreenParking Zaventem

Binnen één minuut online reserveren

Via GreenParkingZaventem.nl boek je 24/7 eenvoudig een parkeerplek voor jouw reis vanaf Zaventem. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Parkeer goedkoop en veilig dichtbij de luchthaven

Parkeer je auto dichtbij de luchthaven op een ruime parking. De gratis shuttlebus brengt je in 15 min. naar Brussel Zaventem Airport.

Beveiligde parkings

De parkeerplaatsen van GreenParking zijn beveiligd met camera’s. Ook kun je alleen de parking betreden als je met een barcode de slagbomen opent.

Gratis shuttle service van en naar Zaventem

De gratis shuttle service brengt je in ongeveer 15 minuten naar Zaventem. De shuttleservice rijdt 24 uur per dag, ongeacht het aantal reizigers.

Check online beschikbaarheid en reserveer Reserveer mijn plek

De voordelen op een rij

  • Voordelige parking voor Zaventem-reizigers
  • Gratis shuttle service
  • Goed verlichte parkings
  • 24/7 camerabewaking
  • Klantenservice is 24/7 online én telefonisch bereikbaar

Locatie parkings GreenParking

Is het al tijd voor die volgende vakantie of zakenreis? Dan wil je graag weten waar je gaat parkeren natuurlijk. De parking van GreenParking liggen op korte afstand van de luchthaven, dus dat scheelt tijd. De parking liggen aan de Vilvoordelaan. Wil je exact weten hoe je hier kunt komen? Je krijgt na je boeking een voucher per mail met het exacte adres. Als je je auto geparkeerd hebt, brengt onze gratis shuttlebus je naar de luchthaven.

Check online beschikbaarheid en reserveer Reserveer mijn plek

  • 24/7 geopend
  • Gratis shuttle service
  • Beveiligde parking
  • 15 minuten naar vertrekhal
Reserveer nu