Skip to main content

Goedkoop lang parkeren Zaventem

Start binnenkort die welverdiende vakantie? Of ga je voor een langere tijd op zakenreis? Wat de reden ook is, je wil het liefst voordelige parkeerkosten bij Zaventem! Bij GreenParking Zaventem kun je goedkoop lang parkeren. Zo kun je gedag zeggen tegen die veel te dure aanbieders rondom Zaventem! Nog beter: je kunt je besparing uitgeven op die welverdiende vakantie. Dat geeft een luxe gevoel. Voor goedkoop lang parkeren op Zaventem moet je bij ons zijn.

Reserveer direct je parkeerplek!

De voordelen van lang parkeren

Hoe heerlijk is het als je met je eigen auto naar de luchthaven kan? Bij GreenParking zorgen we goed voor je auto en bieden we de goede service die je mag verwachten. De parkings van GreenParking Zaventem zijn 24/7 geopend. Dus ook als je ’s nachts moet vertrekken, zorgen we ervoor dat je op tijd voor je vlucht bent. Mits je bijtijds aankomt bij de parking natuurlijk. Het is aan te raden om 2 1/2 uur van tevoren op de parking te zijn voor vluchten binnen Europa. Vlieg je buiten Europa? Dan raden we aan om zo’n 3 1/2 uur van tevoren op de parking aanwezig te zijn. Kies gemakkelijk voor GreenParking en geniet van goedkoop lang parkeren.

Direct

naar de vertrekhal

Bespaar

extra reistijd

24/7

bereikbaar

Parkeer op één van onze parkings

Parkeer je auto op één van onze parkings en geniet van de voordeligste tarieven. Ook kun je dan gelijk gebruikmaken van onze gratis shuttle service. De rit naar de luchthaven duurt zo’n 15 minuten, je bent er dus zo! Goedkoop lang parkeren is een gemakkelijke keuze.

Het gemak van GreenParking Zaventem

Je bent vast van plan om lekker te genieten op vakantie! Gelijk heb je. Bij GreenParking zullen we er alles aan doen om jou die ervaring te geven, je hoeft je zeker niet druk te maken over je auto. Kom goedkoop lang parkeren bij GreenParking Zaventem!

GreenParking Zaventem biedt dé oplossing om goedkoop lang te parkeren op Zaventem

Een simpele parkeeroplossing is slechts een paar klikken weg. Goedkoop lang parkeren bij GreenParking is zo gedaan. Heb je vragen over één van onze diensten of jouw (toekomstige) reservering? Neem dan telefonisch contact op via: 02/ 4003903 of mail naar info@greenparking.com.

Check online beschikbaarheid en tarieven Bereken parkeertarief

Reserveer nu