Skip to main content

Lang parkeren Zaventem

Lang parkeren nabij Zaventem is vrij gemakkelijk. Je kunt bij GreenParking zelf bepalen hoe lang je geparkeerd staat! Of je nu op vakantie gaat of voor de zaak op reis moet, je kunt bij GreenParking zo een reservering maken. De parkings bij Zaventem zijn beveiligd met beveiligingscamera’s.

Een reservering is zo gemaakt en duurt slechts één minuut. Op de dag van vertrekt rijd je eenvoudig de parking op door het scannen van de barcode op je reserveringsvoucher, deze ontvang je per mail.

Reserveer direct jouw parkeerplek Bereken parkeertarief

Veiligheid voorop met lang parkeren

Als je gaat lang parkeren staat veiligheid voorop. Bij GreenParking is er altijd camerabeveiliging. Zo houden we jouw auto in de gaten, hoe lang je ook weg bent. Je kunt alleen toegang krijgen tot de parkings met de barcode op de voucher.

De voucher ontvang je na je reservering per mail. Als je je voucher gescand hebt bij de ingang ga je op zoek naar een parkeerplek. Als je geparkeerd staat is het eventjes wachten op de gratis shuttlebus. De shuttlebus doet er ongeveer 15 minuten over om jou naar de luchthaven te brengen.

Reserveer direct jouw parkeerplek

Voordelen van lang parkeren bij GreenParking Zaventem

  • Voordeliger dan meeste aanbieders
  • Reserveer snel en eenvoudig, ook kort van tevoren
  • Neem je autosleutels mee op reis. Wel zo veilig
  • Gratis shuttle service zodat je binnen 15 minuten op Zaventem bent
  • Beveiligde parkings

15 min.

bij Zaventem vandaan

Gratis

shuttle service

24/7

bereikbaar

Locatie parkeerterreinen Zaventem parkeren

Stel je navigatie in op Budasteenweg of Vilvoordelaan, je vindt de naam van jouw parking op je voucher die je ontvangt na je reservering.

Reserveer direct jouw parkeerplek Bereken parkeertarief

Reserveer nu